Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ετοιμάζει email για να χτυπήσει την Google το Facebook

Κόντρα κορυφής αναμένεται τη Δευτέρα (15 Νοεμβρίου 2010). Οι υπεύθυνοι του Facebook θα ανακοινώσουν τη δημιουργία server στον οποίο θα φιλοξενούνται διευθύνσεις email των χρηστών, με την κατάληξη @facebook.com! Θα είναι, ουσιαστικά, η έναρξη του πολέμου μεταξύ facebook και google, που είχε βαλθεί, τελευταία, να εκθρονίσει την μγελύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Και τι δεν έκανε το google, σε αυτήν τη μάχη... Αγόρασε το Youtube. Δημιούργησε το Buzz. Συνδέθηκε με το windows live, για να μπορούν οι χρήστες να ανεβάζουν τα πάντα πιο εύκολα. Και, προχθές, έκλεισε τη δυνατότητα που είχε το facebook να αναζητά προσωπικά δεδομένα χρηστών του στο google...
Έτσι, τη Δευτέρα ο Ζούκερμπεργκ ανακοινώνει αλλαγές. Οι αλλαγές στην υπηρεσία μηνυμάτων θα είναι "σε όλα", είπε, κάτι που μπορεί να κλιμακώσει περαιτέρω τον ανταγωνισμό ανάμεσα στον υπ΄αριθμόν ένα ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και την Google Inc.
Η Google, η οποία ελέγχει περίπου τα δύο τρίτα της παγκόσμιας αγοράς έρευνας, προσφέρει την τρίτη πιο δημοφιλή υπηρεσία ηλεκτρονικών μηνυμάτων (email) στο Δίκτυο, κάτω από τη Microsoft Corp και τη Yahoo Inc, σύμφωνα με την εταιρία αναλυτικών στοιχείων του Δικτύου, comScore.

0 σχολίασαν: