Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Έλληνες πιλότοι σε...

στενές επαφές Γ τύπου!

Έλληνες πιλότοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είδαν UFO! Το υποστηρίζει η Βρετανική Εφημερίδα Sun, με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική της έκδοση, στην οποία, μάλιστα, περιλαμβάνει και την επίσημη αναφορά όπως κατατέθηκε στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής μας Αεροπορίας!
Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για τρεις πιλότους που είδαν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η συνομιλία τους με τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος" ηχογραφήθηκε (σ.σ. όπως γίνεται με όλες τις συνομιλίες) και ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές οι οποίες, σύμφωνα με τη Sun είπαν πως οι πιλότοι είδαν τον πλανήτη Αφροδίτη!
Η... στενή επαφή τρίτου τύπου φέρεται να έγινε το Νοέμβριο του 2008. Μάλιστα, υποτίθεται ότι απογειώθηκαν δύο F-16 της πολεμικής αεροπορίας, για να... αναχετίσουν το UFO. Το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο φέρεται να εντόπισε ο πιλότος της πτήσης 266(Αθήνα-Λονδίνο της Ολυμπιακής Αεροπορίας). Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα, το ίδιο φαινόμενο είδε και ο πιλότος της πτήσης της Ολυμπιακής 730 προς την Κω, αλλά και ο πιλότος της πτήσης 700, προς Ρόδο!
Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Λίον Γουότσον, το UFO ανιχνεύτηκε και από το ραντάρ της Πάρνηθας! "Ήταν μεγάλο, μακρύ, έλαμπε ασυνήθιστα, δεν είχε το σχήμα γνωστών αεροσκαφών και ταξίδευε με απίστευτη ταχύτητα", φέρεται να αναφέρουν οι εκθέσεις των αρμόδιων υπηρεσιών. Όσο για τα πολεμικά αεροσκάφη που κλήθηκαν να το αναχαιτίσουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα ούτε κατόρθωσαν να το... δουν, αφού το ΑΤΙΑ ανέπτυξε απίστευτη ταχύτητα και εξαφανίστηκε!

Διάβασε με κλικ εδώ το δημοσίευμα της Sun

H φωτογραφία ουδεμία σχέση έχει με το περιστατικό

0 σχολίασαν: