Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Παίζει σε... δύο διαδικτυακά ταμπλό ο δήμος Θεσσαλονίκης

Τη δυνατότητα παροχής πληθώρας ηλεκτρονικών υπηρεσιών στους χρήστες του Ίντερνετ, δίνει η νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης. Από την περασμένη Τρίτη 5 Μαΐου 2009, λειτουργεί σε beta vertion. Πληκτρολογώντας www.thessaloniki.gr, ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ενημερώνεται άμεσα για την υποβολή δικαιολογητικών, πιστοποιητικών καθώς και για δραστηριότητες του δήμου Θεσσαλονίκης. 
Όλο και περισσότεροι δημότες ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερωθούν για ζητήματα που αφορούν τον δήμο.  Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, από την Δευτέρα 18 Μαίου 2009, θα αναρτηθούν στο νέο και στον τρέχοντα δικτυακό τόπο του δήμου Θεσσαλονίκης, οι εκλογικοί κατάλογοι για τις Ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο, η τρέχουσα ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης www.thessalonikicity.gr, δέχθηκε ήδη 1 εκατ. επισκέπτες, γεγονός που όπως τόνισε αποδεικνύει τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος για άμεση ενημέρωση και αμφίδρομη επικοινωνία. Επιπλέον, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, στο πλαίσιο της διήμερης παραμονής του στην πόλη καθώς και στα αιτήματα που του υπέβαλλε.

0 σχολίασαν: